“Başarısı kanıtlanmış ürün ve çözümlerimizle en başta fark yaratıyoruz”

Günümüzde 150 ülkede 1 milyondan fazla işletmeye 100 milyondan fazla cihaz ve çözümleriyle hizmet veriyorlar. Zyxel Networks Türkiye Ülke Müdürü Tuğba Şişik Reis, “Başarısı kanıtlanmış ürün ve çözümlerimizle en başta fark yaratıyoruz” dedi.

“Başarısı kanıtlanmış ürün ve çözümlerimizle en başta fark yaratıyoruz”

Ağ teknolojilerinin lider şirketi Zyxel neler yapıyor, hizmetleriniz, ürünleriniz ve çalışmalarınızdan biraz bahseder misiniz?

Müşteri merkezli hizmet anlayışıyla 30 yıldan bu yana inovatif faaliyetler gerçekleştiren Zyxel, bireyler ve kurumlar için ağ çözümleri geliştiren Tayvan menşeli bir şirket. Kurulduğu ilk yıllarda analog modemleri kullanırken; günümüzde en ileri teknolojili çözümleriyle hız, güvenlik ve sağlamlığı bir arada sunmak için yapay zeka ve bulut bilişimden faydalanan bir markayız. Günümüzde 150 ülkede 1 milyondan fazla işletmeye 100 milyondan fazla cihaz ve çözümlerimizle hizmet veriyoruz.

Geleceğin ağlarını kurmak için modern iş yerinin ihtiyaçlarını karşılayan ve kurumların potansiyelini açığa çıkarmasına yardımcı olan Zyxel Networks; işi, eğlenceyi ve hayatı kolaylaştırıyor.Son beş yılda bilişim dünyasında bulut bilişimin ve uzaktan yönetilebilen hizmetlerin büyümesi dikkat çekti. Bulutun ağlar için sunduğu kurulum, yönetim, uzaktan izleme ve güncelleme esnekliğine olan talep üzerine geliştirdiğimiz Nebula Together, Zyxel müşterilerinin tüm ağları tek bir platformda toplamanın gücünü keşfetmesine yardımcı olma hedefli yeni stratejimizi temsil ediyor. Gelişmiş ağ güvenliği, switching ve Wi- Fi’yi tek bir çözümde toplayan Nebula Together, güvenilir ağ iletişimi sağlamaya yönelik basit ama güçlü bir yaklaşım.

2022 yılı için Zyxelin hedefleri ve ajandası hakkında bilgi alabilir miyiz?

Son yıllarda ağ teknolojilerinde yaşanan gelişmelerin, 2022’de 5G’nin daha fazla gündemde bulanacak olmasının da etkisiyle ivmesini artıracağını düşünüyorum. Bireyler ve işletmeler için sağlıklı, hızlı ve güvenli internet bağlantısı, son iki yıl içinde daha öncelikli hale geldi. Bu sebepten, evlerde ve işyerlerinde ağ teknolojilerine yatırımın 2022’de artarak süreceğini düşünüyoruz. Zyxel Networks olarak 2022’de, mevcut ürün ve çözüm yelpazemizi müşteri beklenti   ve   ihtiyaçlarına göre güncellemeye devam edeceğiz. Ürünlerimizde yapay zeka ve bulut katkısını artıracağız.

‘Fark yaratıyoruz’

Markanızı sektörde nerede konumlandırıyorsunuz?

Şirketinizin sektörünüzdeki güçlü yanları neler? Pandemi koşullarının yaygınlığını hızlandırdığı uzaktan çalışma modeli, beraberinde bağlantı ihtiyaçlarını daha önemli hale getirdi. Çalışanların nerede olurlarsa olsunlar internete hızlı, kesintisiz ve güvenli biçimde bağlanması kurumlar için çok önemli hale geldi. Tam da bu bağlamda, Zyxel Networks olarak yıllardır sunduğumuz uçtan uca çözümlerin çok büyük bir potansiyeli karşılayabildiği bir döneme girmiş olduk. Firma olarak, başarısı kanıtlanmış ürün ve çözümlerimizle en başta fark yaratıyoruz. Bu başarımızı müşteri odaklı çalışma modelimizle de destekliyoruz. Dolayısıyla sektörde Zyxel’i ürün ve hizmet anlayışıyla farklı bir yere koyuyoruz diyebilirim.

‘Cinsiyet ayrımcılığı çağ dışı bir tutum’

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili neler söylemek istersiniz?

Mesajınızı alabilir miyiz? Öncelikle tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Günümüzde kadınlar hemen her sektörde ve kademede çalışabildiklerini kanıtlamış durumdalar. Herhangi bir konuda olduğu gibi, cinsiyet konusunda da ayrımcılığın çağ dışı bir tutum olduğunu kabul etmeliyiz.

Her 8 Mart’ta konuşulanların sözde kalmaması, pratik uygulamalar olarak hayata geçirilmesi gerektiğine inanıyorum. Zyxel olarak, çalışma hayatında cinsiyet eşitliği, öncelik verdiğimiz bir konu. İş yaptığımız kurumları ve paydaşlarımızı da bu konuda hassasiyete davet ediyoruz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.