Kayserispor'da göstermiş olduğu üstün performansla geçtiğimiz sezon başında Doğan Alemdar'ı transfer eden Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes, yine bir Türk futbolcunun peşine düştü.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi olan Fransızlar, Antalyaspor U19 Takımı'nın formasını giyen Ahmet Daniel Akyıldız'ı yakından takip ediyor.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE

Avrupa'dan birkaç kulübün daha ilgisi olduğu öğrenilen 19 yaşındaki futbolcu, bu sezon U19 Elit Ligi'nde krallık yarışında zirvede yer alıyor.

Çıktığı 5 maçta 4 defa fileleri havalandıran genç futbolcu, 2 sene önce Ankara DSİ alt yapısından Antalyaspor'a transfer edildi. U19 Elit Ligi'nde 41 defa Antalyaspor forması giyen Daniel Akyıldız, toplam 18 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

PROFESYONEL SÖZLEŞME İSTENİYOR

Antalyaspor ile henüz profesyonel sözleşmesi olmayan 19 yaşındaki futbolcu, amatör statüde forma giyiyor. Akdeniz ekibinin de Daniel Akyıldız'ın performansından ise çok memnun olduğu ve profesyonel sözleşme imzalamaya hazırlandığı öğrenildi. Gelen olumlu raporlar karşısında ocak ayında profesyonel sözleşme imzalamak istiyor.

Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu'nu gençler sevdi Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu'nu gençler sevdi

BONSERVİS HAKKI YOK

Daniel Akyıldız'ın profesyonel sözleşme imzalamadan ayrılmak istemesi durumunda Antalyaspor, bonservis hakkı elde edemeyecek. Genç futbolcu, amatör statüde oynadığı için yetiştirme bedeli karşılığında istediği takıma transfer olma hakkını elinde bulunduruyor.

PAUL MUKAİRU'YU HATIRLATTI

U19 takımında gösterdiği performansla dikkat çeken Daniel Akyıldız, Antalyaspor tarihinin en yüksek gelir kazandıran isimleri arasında yer alan Paul Mukairu'yu hatırlattı.

2018-2019 sezonunun devre arasında Antalyaspor alt yapısına gelen Nijeryalı futbolcu, U19 takımında 8 maçta 8 gol atarak A takıma yükselmiş, sonrasında Anderlecht'e kiralık giderken 500 bin Euro, Kopenhag'a transfer olurken 1.9 milyon Euro'yu Antalyaspor'un kasasına bırakmıştı.