Bilic'i Umursamadım

Beşiktaş'tan ayrılarak Lokomotiv Moskova'ya transfer olan Manuel Fernandes önemli açıklamalar yaptı.

Bilic'i Umursamadım
 Sezon sonunda serbest kalan ve Beşiktaş'tan Lokomotiv Moskova'ya bedelsiz transfer olan Manuel Fernandes, Rus basınına ilginç açıklamalarda bulundu.
Soru cevap şeklinde geçen röportajdan dikkat çeken kısımlar şöyle;

"Lokomotiv'e gelmeden önce burayı tanıyan Portekizliler ile görüştün mü?"

- Hiç kimseyle konuşmadım. Lokomovic'in temsilcileriyle görüştüm sadece. Önceki görüşlerim çok genelgeçerdi. Lokomotiv adını son olarak, Rusya liginde son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi vermesinden ötürü duydum. Çok fazla bilgim yoktu. Burada umursadığım şey de takımın gücü ve ne kadar ileri gitmek istediğiydi zaten.

"Beşiktaş'tan önce Lokomotiv Moskova'da çalışan Bilic ile kulüp hakkında konuştun mu?

- Bu tip şeyleri teknik direktörle konuşmam.

"HER ŞEY KÖTÜYE GİDERKEN BILIC GELDİ"

"Bilic'le aran nasıldı? Rus oyuncular onun fazla katı olduğunu söylerler."

- Umursamadım. Teknik direktör ister sert olsun, ister oyuncuların isteklerine göre hareket eden. Ben elimden geleni yaptım, antrenmanlara sadık kaldım, takımımım için her maçta elimden geleni ortaya koymaya çalıştım. Beşiktaş'ta her şey kötüye döndüğü zaman Bilic göreve başladı. Bir teknik direktör için böyle zamanlarda görev almak kolay değildir.

"TÜRK BASINI HAYALLER İÇİNDE..."

"Türkiye'de hakkında çok fazla söylenti var. Kötü biri, hocalarla sorunlu ve gece hayatı alışkanlığı var. Lokomotiv taraftarları söylentiler nedeniyle korkuyor."

- İnsanlar hakkımda ne düşünmek istiyorlarsa düşünsünler. Herkesin kendi görüşü var. Türk basını hayaller içinde yaşıyordu. Rus taraftarlara tavsiyem, beni görüp kendi fikirlerini edinmeleridir. Rusya'da nasıl oynayacağıma baksınlar ve sonra bu söylentileri tartışalım.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.