Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus için sürpriz iddaa

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus sözleşmesi sezon sonu bitecek. Fenerbahçe'de devam etme konusunda karar vermeyen Jorge Jesus için sürpriz iddialar gelmeye devam ediyor.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus için sürpriz iddaa

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un önümüzdeki sene takımda kalıp kalmayacağı belirsiz. Fenerbahçe ile 1 senelik sözleşme imzalayan Jorge Jesus, yeni sözleşmeyle alakalı soruları da her zaman cevapsız bırakıyor ve sezon sonunu gösteriyor.

Jorge Jesus'un sözleşmesinin sonuna yaklaşıldıkça tecrübeli hoca hakkında çeşitli iddialar gelmeye devam ediyor.

Son iddia ise Jorge Jesus'un Flamengo tarafından istendiği yönünde.

Brezilya Serie A ekibi Flamengo, teknik direktör Junior ile yolları ayırıp Jorge Jesus'a teklif yapma niyetinde. Brezilya tecrübesi olan Jorge Jesus, oraya dönmeye sıcak bakıyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve ekibinin Jorge Jesus'u kaptırmaya niyeti yok. Portekizli hocayla devamlı iletişim halinde olan Ali Koç, Jorge Jesus'un kalması için Flamengo'nun vadedeceği her şeyden fazlasını vermeye hazır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.