Arjantinli'nin 18. dakikada attığı gole, Beşiktaş, 28. dakikada Cenk Tosun ile karşılık verdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda sahada Galatasaray rüzgarı vardı. 59. dakikada Mauro Icardi'nin attığı golle bir kez daha öne geçen Galatasaray iki topu da direkten döndü.

İstanbul derbisini Mauro Icardi çözdü

Mauro Icardi'nin performansı dünya basınının da dikkatini çekti. La Gazzetta dello Sport, Arjantinli golcünün daha önce Milano ve Genoa derbilerindeki performansını hatırlatarak, "İstanbul derbisini Mauro Icardi çözdü."

Wanda Nara ile Mauro Icardi arasındaki bir tesadüfü gündeme getirdi.

Mauro Icardi ile ayrılma kararı alan Wanda Nara, Arjantinli golcü Nef Stadyumu'nda şov yaparken aynı saatlerde 'Yıldızlarla Dans Et' programında yer almasına gönderme yapıldı.

Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin akşam saatlerinde farklı alanlarda şovları vardı. Rai Uno'nun konuğu Wanda Nara, 'Yıldızlarla Dans Et' programında sahne alırken, PSG ve Inter'in eski golcüsü Galatasaray'ı Boğaziçi derbisinde başarıya götürdü.

Fenerbahçe Alagöz Holding 4 kupalı sezonu değerlendirdi Fenerbahçe Alagöz Holding 4 kupalı sezonu değerlendirdi

Bir kez daha golleriyle gündemde

Arjantin'den La Nacion, Mauro Icardi'nin Beşiktaş karşısında bir kez daha golleriyle gündeme geldiğini yazdı. Haberde "Mauro Icardi bir kez daha golleriyle gündeme geldi. Galatasaray'ın Türk klasiğinde galibiyetinde büyük rol oynadı" başlığı kullanıldı.

"10 yıldır İtalya ve Fransa'da yaşadıklarıyla gündeme gelen Mauro Icardi için Türkiye'de oynamak medyadan uzaklaşmak demekti.

Mauro Icardi, haftalarca Wanda Nara ile yaşadıkları sallantıdaki ilişkileriyle gündeme geldi.

Cumartesi Mauro Icardi, futbolun merkezine döndü. Golcü futbolcu Beşiktaş derbisinde sınırlarını zorladı. Mauro Icardi, bir İstanbul klasiğinde attığı iki muhteşem golle Galatasaray'a galibiyeti getirdi. En son 21 Nisan 2021 yılında PSG formasıyla Angers'a karşı hat-trick yaparak bir maçta birden çok gol atmıştı."

Galatasaray'da gerçek bir yeniden doğuş

Fransa'dan RMC Sport, Galatasaray-Beşiktaş derbisine geniş yer ayırdı. RMC Sport maçın yıldızı Mauro Icardi'yi ön plana çıkarırken "İstanbul derbisinde Mauro Icardi'den muhteşem vole. Galatasaray'da gerçek bir yeniden doğuş" başlığını kullandı.

Haberde "PSG'de hayalet gibi oynayan Mauro Icardi, Galatasaray'da küllerinden yeniden doğuyor. İki hafta önce Galatasaray'da ilk golünü kaydeden Mauro Icardi, Beşiktaş'a karşı muhteşem bir gol attı. Sonunda alevlendi. Pochettino'nun talimatıyla PSG'de ölü gibiydi.

Türkiye'de ikinci golünü voleyle attı ama ne gol!Tam bir canlanma mı yoksa basit bir başlangıç ​​mı? Gelecek gösterecek.Mauro Icardi'nin aklı tamamen futbola çevrilmiş görünüyor ki bu son aylarda her zaman böyle değildi. Türkiye'de oynadığı son üç lig maçında üç kez belirleyici oldu."

İstanbul derbisinde çifte gol ve zafer

Fransa'dan Le Parisien, Galatasaray'ın PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi'nin Beşiktaş karşısındaki performansını öne çıkardı. Haberde "Mauro Icardi, İstanbul derbisinde duble yaptı" başlığı kullanldı.

Haberde "Takım arkadaşlarıyla yaşadığı sevinç, Galatasaray taraftarlarıyla olan birlikteliği. Mauro Icardi, Beşiktaş derbisinde gülümsemeyi hiç bırakmadı.
Mauro Icardi'yi son düdükle birlikte bu kadar mutlu etmeyeli uzun zaman oldu. Wanda Nara'dan ayrılmasıyla son haftalara damgasını vurdu."

Muhteşem vole, kurtarılamaz kafa vuruşu

Arjantin'den İnfobae, Mauro Icardi'nin Galatasaray-Beşiktaş derbisindeki muhteşem performansını ön plana çıkardı. Haberde Mauro Icardi'nin muhteşem bir vle ve kurtarılamaz bir kafa vuruşuyla Galatasaray'a galibiyeti getirdiği aktarıldı.

Mauro Icardi derbide belirleyici oldu

Güney Amerika'dan Al Aire Libre sitesi, Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcunun Beşiktaş'a karşı alınan galibiyette belirleyici rol oynadığını okuyucularına aktardı.

Haberin detayında "Türkiye Süper Ligi'nin 13. haftasında Galatasaray ezeli rakibi Beşiktaş'ı Mauro Icardi'nin golleriyle 2-1 mağlu etti."