Galatasaray'ın sezon başında Nantes'e kiraladığı Mostafa Mohamed, bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine topladı.

Mısırlı futbolcu, yeni takımı Nantes'in vazgeçilmez futbolcusu oldu. Fransa Ligi'ni sallayan yıldız forvet, gollerine milli takımında devam ediyor.

NANTES KARNESİ

Fransa Ligue 1 takımlarından Nantes'de forma giyen Mostafa Mohamed bu sezon toplam 22 müsabakaya çıktı.

Söz konusu maçlarda 6 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Bunun yanında takım arkadaşlarına 4 kez de gol pası verdi. Muhammed'in güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Eczacıbaşı Dynavit, 'Yılın Kadın Spor Takımı' seçildi Eczacıbaşı Dynavit, 'Yılın Kadın Spor Takımı' seçildi

BELÇİKA'YI BOŞ GEÇMEDİ

2022 Dünya Kupası'na sayılı günler kala milli takımlar hazırlık maçları yapmakta. Bu maçlardan biri de dün oynanan Belçika- Mısır maçıydı. Oynanan maçı Mısır 2-1 kazandı.

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Batshuayi, Belçika'da ilk 11'de başladı. Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Dries Mertens, oyuna 46. dakikada oyuna dahil oldu.

Mısır'ın gollerini 33. dakikada Galatasaray'dan kiralık olarak Nantes'e giden Mostafa Mohamed ve 46. dakikada Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Trezeguet attı. Belçika'nın tek golü 76. dakikada Loıs Openda kaydetti.