Romalı Yönetici: “Salih Uçan Futbolun Yeni Yıldızı Olacak“

İtalya'nın Serie A takımlarından AS Roma'nın Genel Direktörü Mauro Baldissoni, Fenerbahçe'den kiraladıkları genç futbolcu Salih Uçan'ın, uluslararası futbolun yeni yıldızlarından birisi olacağını söyledi.

Romalı Yönetici: “Salih Uçan Futbolun Yeni Yıldızı Olacak“

İtalya'nın Serie A takımlarından AS Roma'nın Genel Direktörü Mauro Baldissoni, Fenerbahçe'den kiraladıkları genç futbolcu Salih Uçan'ın,

uluslararası futbolun yeni yıldızlarından birisi olacağını söyledi.

AS Roma'nın Genel Direktörü Mauro Baldissoni ve AS Roma CEO'su Italo Zanzi, Roma'nın yeni Francesco Totti'si olacağı öne sürülen

Salih Uçan'la ilgili Doğan Haber Ajansı'na değerlendirmelerde bulundu.

Roma'da katıldığı bir etkinlikte konuşan Baldissoni, "Söz konusu Salih olunca memnuniyetle bir Türk gazeteciye konuşurum. Salih'in artık bizim renklerimize bağlanmış olmasından mutluyuz. Onun, Avrupa'daki en iyi yeteneklerden biri olmasını bekliyoruz" dedi.

Salih Uçan'ın henüz 20 yaşında olduğunu hatırlatan Baldissoni, "Salih çok genç ve uluslararası futbolun yeni yıldızlarından birisi olacak. Onu bunun için Fenerbahçe'den aldık" ifadelerini kullandı.

SALİH, TOTTI OLARAK DEĞİL KENDİ ADIYLA ŞAMPİYON OLACAK

Baldissoni, Roma'ya yeni bir Totti aradıkları ve bunun da Uçan olacağı iddialarına ise, "Bu ağır sorumluluğu hiç kimsenin ve dahi Salih'in omuzlarına yüklemek istemeyiz. Biz aslında yeni şampiyonlar arıyoruz. Salih de onlardan birisi ve Totti olarak değil kendi adıyla bunu başaracak" diye yanıt verdi.

Baldissoni, AB dışı oyuncu kontenjanı nedeniyle Salih Uçan'ı bir süreliğine İtalya'daki başka bir kulübe kiralayacakları söylentilerine ise, "Salih Roma'da kalacak" şeklinde karşılık verdi.

Italo Zanzi ise, yeteneklerini ortaya koyması konusunda Salih Uçan'a çok güvendiklerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.