TRABZONSPORLU HENRİQUE ÇİN YOLCUSU

TRABZONSPOR'un 3 sezon önce 5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Paulo Henrique'nin 4 milyon Euro'ya Çin’in Shanghai Shenhua takımına transfer oluyor.

TRABZONSPORLU HENRİQUE ÇİN YOLCUSU
 TRABZONSPOR'un 3 sezon önce 5 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Paulo Henrique'nin 4 milyon Euro'ya Çin’in Shanghai Shenhua takımına transfer oluyor.
ÇİN KULÜBÜ FİYAT ARTIRDI

Bordo mavili takımın yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen yönetim, Bourceanu ve Bosingwa hariç tüm yabancı oyuncularıa gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. İlk olarak Adrian’ı 3 milyon 200 bin Euro'ya Suudi Arabistan takımına satan bordo mavili yönetim, Brezilyalı Paulo Henrique’ ye Çin’den gelen teklifi de değerlendirmeye aldı.

Çin kulübü Shanghai Shenhua, forvet oyuncusu Henrique için ilk etapta 3.5 milyon Euro teklif etti. Çin kulübü, ilk teklifinin az bulunması üzerine önerisini 4 milyon Euro’ya çıkartınca Brezilyalı oyuncunun satışı konusunda el sıkışıldığı öğrenildi.

HENRİQUE'DE HONG KONG'DA

İki kulüp arasındaki küçük prosedürlerin giderilmesi ve peşin ödenecek miktar dışındaki kısım için banka teminatının verilmesi durumunda Trabzonpor yönetimin bu transferi Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıklayacağı belirtildi. Bu arada Brezilyalı Henrique'de Çin’e giderek Hong Kong da çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. 

ADEM BÜYÜK VE İSHAK İÇİN SON GİRİŞİMLER

Bordo mavili takımın uzun zamandır transfer etmek için çaba harcadığı Adem Büyük ve İshak Doğan için kulüplerine son bir teklif daha yapılacak. Adem Büyük için Kasımpaşa Kulübü'nün takasta istediği oyuncuların abartılı olduğunu düşünen bordo mavili yöneticiler, para artı futbolcu önerisinde bulunacak.

Kardemir Karabükspor Kulübü'nün de İshak’a karşılık Soner artı para istediği ve bu konuda son bir görüşmenin daha yapılacağı ifade edildi. İki oyuncunun da kulüplerinin anlaşmasını beklediği belirtildi.

OLCAN ADIN’IN MENAJERİ GALATASARAY'LA GÖRÜŞTÜ

Bu arada Trabzonspor’daki geleceği belirsizliğini koruyan Olcan Adın’ın menajeri Fazıl Özdemir, Galatasaraylı yöneticilerle bir araya geldi. Bu görüşmede menajer Özdemir, sarı kırmızılı yöneticilere Olcan’ın Galatasaray’da oynamaya sıcak baktığını iletti. Galatasaraylı idarecilerin ise, "Biz Trabzonspor'la görüşüyoruz. Bu transferi sonlandırmak için gerekli adımları atacağız" diyerek ön görüşmeyi tamamladığı öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.