Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın 2-1 mağlup olduğu Sivas maçı sonrası ortalık bir anda karıştı.

Karşılaşma sonu Galatasaray cephesi güvenlik görevlilerinin Yasin'e küfür ettiğini, Aydın ve Dzemaili'yi de içeri almadığını savunurken, Sivaslılar ise Sabri Sarıoğlu'nun saha içi körüğünde bir güvenlik personeline vurması üzerine ortalığın karıştığını iddia etti. 

Hamza Hamzaoğlu: 'Oyuncumu itmesi benim zoruma gitti'

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sivasspor maçından sonra çıkan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

İşte Hamzaoğlu'nun konuşmasından satır başları;

Bizim üstümüzde bu durum herhangi bir şey oluşturmuyor. Futbol bilmeyen ve uzaktan takip eden insanların söylemi bunlar. Geçen hafta Stancu’yu konuştular. Oynayan kişi bu vuruşun ne kadar zor oldugğunu bilir. Kalecinin de terse giderken o hamleyi yapması kolay değil. Bunu futbolu bilmeyen insanlar speküle ediyor.


MAÇTAN SONRA ÇIKAN OLAYLAR

Oyuncum Dzemaili, yanlış yerden içeri girmek istemiş. Sonuçta yabancı.  Ancak güvenlik görevilisi benim oyuncum Dzemaili’yi resmen itekledi. Uyarabilir, daha sakin söyleyebilirdi. Oyuncumu o şekilde itmesi benim zoruma gitti. Güvenlik görevlisi olabilirsin ama o da oyuncu. Mecnun başkana teşekkür ediyorum. Bu konu ile yakından ilgilendi. Bugünde maçtan sonra yanımıza geldi.
Bugün tabii her ne kadar maçın anlatıp sahaya çıkacak olsa da Sivas’ın son bir şansını, prestij anlamında kullanacağını bekliyorduk. Öyle bir maç oldu. İlk gole kadar kontrollü oynadık. Sivasspor’un ataklarının olacağını biliyorduk. Gol yemeden tamamlamak istiyorduk. 5 dakikada  2 gol yiyince ortam değişti. Rakip umutlandı ve daha çok üzerimize geldi. Mağlup olsak da finale kalmayı başardık. Uzun süredir maç oynamayan oyuncularım emeklerini ortaya koydu. 
Sivasspor’u da emekleri için tebrik ediyoruz.