WhatsApp'ta yeni dönem başladı

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, şimdilerde yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Kullanıcılar kendilerine mesaj gönderebilecek. Bu özellik, tüm kullanıcılara sunulmaya başlandı.

WhatsApp'ta yeni dönem başladı

Geçtiğimiz günlerde uygulamaya anket özelliği ekleyen çatı şirket Meta, şimdi de kullanıcıların işine yarayacak bir özelliği test aşamasından çıkarıp dağıtmaya başladı.

WhatsApp'ta kendi kendine mesaj dönemi

Şu ana kadar WhatsApp'ta kendinize mesaj atmak istediğinizde dışarıdan bir sohbet başlatmanız gerekiyordu.

Yeni özellikle birlikte, rehberinizdeki herhangi biriyle sohbet eder gibi kendinizle sohbet başlatabileceksiniz. Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bu özellik, kademeli olarak tüm kullanıcılara sunuluyor.

Yeni özellik sayesinde, rehberinizde kişi seçtiğiniz sayfanın en üstünde kendinizi görebilecek ve mesaj atabileceksiniz.

Android ve iOS kullanıcılarının küçük dosyaları aktarabilmesine ve unutulmaması gereken notları kaydetmesine imkân tanıyan kendine mesaj gönderme özelliği, Telegram gibi uygulamalarda kullanılabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
AndroidIosWhatsapp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.