Siirt'te Minibüs Uçuruma Uçtu: 13 Yaralı

Siirt'in Şirvan ilçesinde maden işçilerini taşıyan minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 2'si öğretmen 13 şahıs yaralandı.

Siirt'te Minibüs Uçuruma Uçtu: 13 Yaralı
Şirvan ilçesine bağlı Maden Köyündeki bakır madeni ocağına işçileri taşıyan Ethem Abranci (58) yönetimindeki 56 AE 297 plakalı minibüs, yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazada sürücü Abranci ile 10 işçi ve Maden Köyü İlkokulu'ndaki görevli öğretmenler Gülistan Aldemir (23), Gülsün Çiçek (23) yaralandı.

Siirt ve Şirvan'daki hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Emin Beştaş (45) ve Üzeyir Uğur'un (38) sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu arada, öğretmen Aldemir ve Çiçek'in öğretmen servisini kaçırması dolayısıyla işçileri taşıyan minibüse bindikleri belirtildi.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.