Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne Keşan'da yaşayan bir vatandaş, banka kartından bilgisi dışında 50 Bin tutarında alışveriş yapıldığını belirterek polise başvurdu.

Olay, Yeni Mahalle Selanik Caddesi'nde meydana geldi. Şikayetçi  Ş.Ş., banka hesabından izinsiz olarak yapılan bu büyük tutardaki harcamanın ardından durumu fark ederek hemen polise haber verdi.

Huawei, üst üste 4. kez Dosya ve Nesne Depolama Platformları kategorisinde 2025 Gartner Peer Insights müşterilerinin tercihi seçildi Huawei, üst üste 4. kez Dosya ve Nesne Depolama Platformları kategorisinde 2025 Gartner Peer Insights müşterilerinin tercihi seçildi

Keşan Polis Merkezi Amirliği tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, şüpheli olarak gösterilen A.M. hakkında incelemeler başlatıldı.