Amedus, TopiVac Yara Bakım Ailesi ile yerli ve milli yüksek teknolojili yara bakım tedavi cihazları ve pansuman setleri üretiyor. TopiVac’ın yara bakım tedavisinde modern ve inovatif yaklaşımlar sunduğunu söyleyen Teknomar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tahsin Özbek’ten yeni üretim tesisleri
hakkında bilgi aldık.

Hasan Bey açılışını yaptığınız tesis hakkında bilgi alabilir miyiz?

Bünyemizde yer alan Amedus ile sağlık başta olmak üzere; üniversitelerin Bilimsel Araştırma Projelerinde, özel projelerin tasarım ve üretiminde yer almış olup hala devam eden projelerimiz ile 68’den fazla ülkeye ihracat yaparak ülkemiz ekonomisine değer katmaya devam ediyoruz. Türkiye yerli ve
milli üretimi ile şahlanacak. Çeyrek asrı geride bıraktığımız üretim tecrübemizde şanlı bayrağın gölgesinde durmadan yılmadan ürettik. Şimdi yeni üretim tesisimizi hizmete almanın haklı gururunu yaşıyoruz.

TopiVac/TopiSET sistemi ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

TopiVac, profesyonel topikal yara tedavi cihazları, klinik yara tedavi cihazları, evde yara bakımına yönelik Topi Mobile Disposable yara tedavi cihazları ve pansuman tedavi setleri ile hastaların yaşam kalitesini yükseltirken, tedavi masraflarını azaltmasının yanı sıra hekimler için de klinik çalışmalara olanak sağlamaktadır. Yara ve yanık tedavisinin süresini kısaltan, yaraların çabuk iyileşmesini sağlayan TopiVac dokuları enfeksiyon riski olmadan hızla iyileştiriyor. TopiVac akut, kronik, bası, diyabetik ve yanık yaralarının tedavisinde kullanılmak üzere tasarlanmış yeni bir tedavi yöntemi ve sistemidir.
Türkiye’ de Türk mühendisleri ve bilim adamları tarafından yapılmış ve Dünya’da bir ilk olan, patentli milli projemizdir.

www.topivac.com