CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu! CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu!

Tüm kamu düzeninde sorun yaşadığında, mağduriyeti uğradığında meclise gidip direk görüşebileceği partinin değil kendinin vekili var artık diyen Kaan Konanci, İstanbul'un ve Türkiye'nin önde gelen başarılı iş adamlarından biri.

Kaan Konancı Kimdir?

8 Mart 1987 Adıyaman doğumlu olan Kaan Konancı, Mehmet ve Güngör Konancı'nın en küçük oğludur. Lise eğitimini Adıyaman Lisesi’nde tamamladıktan sonra üniversite hayatını değil de ticarete atılmayı tercih etmiştir.

Okul yıllarında da ticaret hayatına ilişkin birtakım girişimlerde bulunan genç iş adamı Kaan Konancı, uzun yıllar babası Mehmet Konancı’nın sahip olduğu Vatan Et Entegre tesislerinde Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanında Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı görevinde bulunmuştur.

2008 yılında Adıyaman’dan İstanbul’a gelerek inşaat sektöründe yol izleyen başarılı iş adamı Kaan Konancı, Kasapoğlu Yapı AŞ'yi kurdu. 2010 yılında ani bir karar alarak İstanbul’daki inşaat firmasının faaliyetini durdurdu.

2010 yılında Türkiye’nin hayvancılık sektöründeki et krizi ile ilgili Mehmet Konancı’nın sahibi olduğu şirketle birlikte kriz masası oluşturarak bu yöndeki sıkıntıları çözmek adına bu projenin yönetim kurulu başkanı olarak Avusturalya’ya gitmiştir ve başarılı bir şekilde Avusturalya’dan hayvan getirerek et fiyatlarının düşmesine katkı sağlamıştır. Yaklaşık 6 aylık bir süreç içinde bu görevi başarıyla yerine getirip tekrar ülkesine, İstanbul’daki işinin başına dönmüştür. Şahsına ait işini ilerleterek turizm, hayvancılık, inşaat, gayrimenkul, rent a car, eğlence, otelcilik gibi sektörleri bünyesine alarak 2018 yılında Kasapoğlu Yapı, Gnc Yapı, Kaan İnşaat, 3e Sanal Proje, Ync Yapı, Kasapoğlu Kaan Konancı AŞ Firmalarıyla faaliyetini sürdürmektedir. 2018 tarihine kadar yaklaşık 350 konut yaparak inşaat sektörüne katkı sağlamıştır.

Kaan Konancı hümanist yapısıyla ileriki yıllarda siyasi bir yolda ilerleyerek milletvekilliği düşüncesiyle ülkesine ve insanlara fayda sağlamayı hedeflemektedir.

İSTANBUL 2. BÖLGE NERESİ, HANGİ İLÇELER?

Nüfus yoğunluğu fazla olan ilçelerin de yer aldığı İstanbul ikinci bölgeyi oluşturan ilçeler şöyle: Bayrampaşa, Beşiktaş, Beyoğlu, Esenler, Eyüpsultan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Sarıyer, Sultangazi, Şişli ve Zeytinburnu.

İSTANBUL 2. BÖLGE KAÇ MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK?

İl genelinde 98 milletvekilimim çıkacağı İstanbul’da seçim bölgeleri arasında yer alan ikinci bölgede 4.341.423 seçmen bulunuyor. İstanbul 2. Bölgede toplamda 27 milletvekili çıkacak. YSK’nın aktardığı bilgilere göre ikinci bölgede 1 milletvekiline düşen nüfus sayısı 155 bin 50 olacak.