ATLASJET'İN YENİ KABİN MEMURLARI

PROFESYONEL pilot eğitimlerine ek olarak geçtiğimiz yıldan itibaren kabin memuru eğitimleri de vermeye başlayan Atlantik Uçuş Akademisi (AFA), 9. Dönem mezunlarını Atlasjet’e gönderdi.

ATLASJET'İN YENİ KABİN MEMURLARI
 Atlantik Uçuş Akademisi’nin kabin memuru eğitimleri kapsamında, bugüne kadar toplam 9 dönemde 154 kabin memuru temel emniyet eğitimlerini başarı ile tamamlayarak Atlasjet’te işe başladı. AFA Yöneticileri ve eğitmenlerinin ellerinden sertifikalarını alan yeni mezun kabin memurları bu mutlu günlerini pasta keserek kutladılar.

Havacılık sektöründe nitelikli pilot ihtiyacını karşılamak için profesyonel pilot eğitimi vermek üzere kurulan Atlantik Uçuş Akademisi (AFA), Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) onaylı Temel Kabin Emniyeti verebilme yetkisine sahip ilk özel akademi. Mayıs 2013’te SHGM onaylı Kabin Memuru Temel Kabin Emniyet eğitimlerini vermeye başlayan Atlantik Uçuş Akademisi (AFA), ilk mezunlarını Haziran 2013 yılında vermişti.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.