İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 dakika mesafede olan tesis, İstanbul’un tarihi yarımadasına ise 15 dakika uzaklıktadır.

Elite World Asia, 350 konforlu odaya sahip. Özel aracı ile tesise giriş yapan konuklar, otopark alanını kullanabilmektedir. İş veya turistik seyahatlerinde, yüzmek de isteyen misafirler için otelde kapalı havuz bulunuyor. Yaz aylarının bunaltıcı günlerinden sıkılanlar Elite World Asia Hotel’in açık havuzlarında keyifli zaman geçirip, şehrin stresli ortamından da uzaklaşabiliyor.

Elite World Asia, konuklarına Türk ve Dünya mutfağının lezzetlerini A La Carte hizmet veren 2 restoranında sunuyor. Ayrıca 2 adet bar ve SPA merkezinde yanı sıra misafirlerinin kardiyo antrenmanlarını ve ağırlık çalışmalarını yapabilecekleri donanımlı bir spor salonuna sahip.

Lüks İstanbul otellerinden biri olan Elite World Asia SPA merkezinde konuklara uzman terapistler ile hizmet veriyor. Bu sağlık merkezinde Türk hamamı, sauna, buhar odası, macera duşları, kar çeşmesi, havuzlar, çocuk havuzu ve masaj odaları bulunuyor. Talep eden konuklara, bebek ve çocuk bakım hizmeti de verilmektedir.

Özel ve kurumsal toplantılar alanında uzmanlaşmış olan otel, her türlü organizasyon için kullanılabilecek 6 ayrı salona sahiptir. Otel ayrıca mutlu yuvaların ilk adımı olan düğünler için de şık organizasyonlar yapabilmektedir. İstanbul’un en merkezi noktalarından birisinde, iş ve turistik seyahatleriniz esnasında rahat ve lüks bir konaklama için Elite World Asia otelini tercih edebilirsiniz.

https://www.eliteworldhotels.com.tr/elite-world-asia-otel.aspx