Final haberleri peş peşe gelirken, içinde çok ünlü isimlerin yer aldığı dizinin bitirilmesi izleyiciyi yine çok üzeceği yönünde.

Reytinglerde beklenilen performansı gösteremeyen dizi yayın hayatına sadece 30 bölüm kadar dayanabildi.

Dizinin yapım şirketi kötü haberi dizinin sosyal medya hesabından duyururken, izleyici kitlesi kötü haberi sosyal medya hesapları üzerinden öğrendi.

Haberin yayılmasından sonra sosyal medya hesabı üzerinden büyük bir hüsran yaşayan izleyici kitlesi paylaşımın altına çeşitli yorumlarda bulundu.

Show TV ekranlarına gelen en iddialı başlayan "Baba" dizisinden kötü haber geldi.

15 Şubat 2022 tarihinde ilk yayın hayatına başlayan Baba dizisi yayın hayatına daha çok tutunamadı ve ekranlara veda etme kararı aldıklarını duyurdu.

Başrollerde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş gibi çok önemli isimlerin bulunduğu Baba dizisinin ekranlara veda edeceği haberi, dizinin sosyal medya hesabından duyuruldu.

Son olarak 25. bölümüyle ekranlara gelen Baba dizisinin veda edeceğinin açıklanmasından sonra dizinin yapımcısı Ay Yapım'dan "15 Şubat 2022 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelen Baba projemiz, 30. bölümüyle aralık ayı sonunda serüvenini noktalayacak.

Bizi seven ve takip eden tüm seyircilerimize teşekkür ederiz." Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara en iddialı bir başlangıç yapan Baba dizisi final yapacak söylemleriyle gündeme gelirken, bahsi geçen olay gerçekleşti ve yapım şirketi diziyi bitirme kararı aldı.

Hulusi Akar'dan Sakarya'ya ziyaret Hulusi Akar'dan Sakarya'ya ziyaret