Trafik kazasında hayatını kaybeden oyuncu Tolga Güleryüz kimdir?

Amasya’nın Merzifon ilçesinde tiyatro ekibini taşıyan minibüs, TIR'a arkadan çarptı. Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı.

Trafik kazasında hayatını kaybeden oyuncu Tolga Güleryüz kimdir?

İzmir'de doğan Tolga Güleryüz tiyatro oyuncusu ve yönetmenidir. 2010 yılının Haziran ayında Jest Tiyatro'yu kurdu. Tolga Güleryüz 2015 yılında oyuncu Zeynep Gülmez ile evlendi. Çift 2017 yılında boşandı.

TOLGA GÜLERYÜZ NEDEN HAYATINI KAYBETTİ?

Kaza, dün gece saatlerinde ilçenin Çaybaşı köyü mevkisinde meydana geldi. Çorum'da 'Baş Belası' adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun’a gitmek için yola çıkan oyuncuları taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki 52 ADK 527 plakalı minibüs, önünde seyreden Hacı Ahmet Kılıç kontrolündeki 42 FES 27 plakalı TIR’a çarptı.

Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş yaşamını yitirdi, sürücü ile Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Ölen 3 kişinin cenazeleri minibüsten çıkarılıp, hastane morguna götürüldü.

TOLGA GÜLERYÜZ'ÜN YAPIMINDA YER ALDIĞI OYUNLAR

Aşk Listesi

Baş Belası

SUİT - Düğün Dündü Bugün Bugün

Eski Zaman Hikayesi

Kırkından Sonra

Ters Köşe

Aşk Terapisi

Zoraki Damat

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.